Prøvelyt
Sanningen om mordet på statsministern - Mikael Forsberg

Sanningen om mordet på statsministern

Sanningen om mordet på statsministern

3,48 132 5 Forfatter: Mikael Forsberg Oplæser: Ludvig Josephson
Lydbog.
E-bog.
En italiensk affärsman, bosatt i Zürich, avslöjas som tipsare till Säpo och den svenska polisen vill höra honom angående hans tidigare vänskap med Sveriges mördade statsminister. Per Zander, tekniker på it-brottssektionen, får i uppdrag att åka till Schweiz, men när han kommer fram visar det sig att mannen är död – mördad!
Den italienske mannen ingick i ett nätverk med internationella vapenagenter som en efter en hittas mördade. Spåren leder till ett litet kafé i Stockholm och Zander får reda på att viktigt möte snart ska äga rum där. Han och hans team kämpar mot klockan för att hindra att fler mord begås innan mötet sker. Sökandet leder rakt in i den svenska folksjälen och materialet de upptäcker blir politisk dynamit. Är man på väg att få fram sanningen om mordet på statsministern?

”Sanningen om mordet på statsministern” är den tredje boken i serien om it-teknikern på Stockholmspolisen, Per Zander. En intensiv berättelse om internationell vapenhandel och svensk politik – och jakten på en hänsynslös mördare.
Sprog: Svensk Kategori: Krimier Serie: Per Zander: 3 Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Word Audio Publishing
Udgivet: 2019-10-21
Længde: 9T 18M
ISBN: 9789178295517

Mere info om e-bogen:

Forlag: Word Audio Publishing
Udgivet: 2019-10-21
ISBN: 9789178295524
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 14 dage gratis