Prøvelyt
Fluttershy och Fina fluffiga vänners marknad - G.M. Berrow

Fluttershy och Fina fluffiga vänners marknad

Fluttershy och Fina fluffiga vänners marknad

4,59 58 5 Forfatter: G.M. Berrow Oplæser: EvaMaria Oria
Lydbog.
E-bog.
Snart är det dags för den årliga Fina fluffiga vänners marknad och för Fluttershy är det årets höjdpunkt. När hennes kanin Angel visar intresse för att delta i en av tävlingarna att valla kor och får blir Fluttershy förvånad. En liten kanin kan väl inte valla så stora djur? Fluttershy och Angel börjar ändå träna, men Fluttershy är nervös för att hon och hennes vän ska göra bort sig inför hela Ponyville under tävlingen.

När allt känns som mest hopplöst kommer alla Fluttershys vänner för att hjälpa till, så att Angel ska kunna visa sig från sin bästa sida i tävlingen.

HASBRO och loggan MY LITTLE PONY och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2019 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad av HASBRO.

I My Little Pony: Friendship is Magic följer vi den nyblivna magiska prinsessan Twilight Sparkle och hennes vänner Spike, Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Rainbow Dash och Fluttershy på deras äventyr i Equestria.

G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flera av böckerna i den älskade My Little Pony-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.
Sprog: Svensk Kategori: Børnebøger Oversætter: Kajsa Landin

Mere info om lydbogen:

Forlag: SAGA Egmont
Udgivet: 2019-08-06
Længde: 1T 19M
ISBN: 9788726223149

Mere info om e-bogen:

Forlag: SAGA Egmont
Udgivet: 2019-09-02
ISBN: 9788726222951
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis