Prøvelyt
Konsten att göra intryck - Angela Ahola

Konsten att göra intryck

Konsten att göra intryck

3,78 462 5 Forfatter: Angela Ahola Oplæser: Catherine Westling
Lydbog.
E-bog.
Inom loppet av några sekunder har andra skapat sig en bild av hurdana vi är.

Våra relationer må vara livslånga eller korta, privata eller professionella. De kan ske öga mot öga, via sociala medier, telefon och mejl eller under en videokonferens. Något de alla har gemensamt är att de börjat med ett första intryck: ett kritiskt ögonblick då flera viktiga bedömningar äger rum. Det är den stund då det avgörs om andra kommer att vilja samarbeta med oss, anställa eller dejta oss, köpa något eller låta sig ledas av oss.

Vad exakt är det som styr andras uppfattning om oss? Vad ger oss inflytande och hur vinner vi den avgörande tilliten? Hur skapar vi rätt förutsättningar för en god relation? Och om det blir fel – går det att rädda ett dåligt första intryck?

Angela Ahola skriver om några av våra mest underskattade framgångsprinciper, baserat på neuropsykologi och socialpsykologi, sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sinnesmarknadsföring (sensory marketing) och köpbeteendeforskning.
Sprog: Svensk Kategori: Personlig udvikling Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Storyside
Udgivet: 2016-12-15
Længde: 8T 3M
ISBN: 9789177357384

Mere info om e-bogen:

Forlag: Natur & Kultur
Udgivet: 2016-11-16
ISBN: 9789127145542
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis