Prøvelyt
Havsboken - Morten A. Strøksnes

Havsboken

Havsboken

4,05 373 5 Forfatter: Morten A. Strøksnes Oplæser: Tomas Norström
Lydbog.
E-bog.
Två män i en gummibåt. Ett havsmonster i djupen under dem.

När varje kvadratcentimeter av jordens yta går att skärskåda i närbild från satelliter finns det knappt några vita fläckar kvar på kartan för äventyrare och upptäcktsresande. Men det finns fortfarande en outforskad del av vår planet - havsdjupen. Där finns platser och levande väsen som ingen människa någonsin har sett. I de djupa haven kan vi fortfarande utforska det okända.

Havsboken tar fasta på tanken om ett främmande universum. Här får vi följa två vänner som genom fyra årstider försöker fånga en jättehaj från en bräcklig båt i en fjord utanför nordnorska Lofoten. Havsboken tar med läsaren till en plats där sydvästvinden viner genom springorna i trähusen och där natten är mörk, iskall och hänsynslös.

Havsboken är både en spännande berättelse och en underhållande essä som med hjälp av historia, vetenskap, berättelser och mytologi ger oss en helt ny bild av havet.
Sprog: Svensk Kategori: Romaner Originaltitel: Havboka Oversætter: Olov Hyllienmark

Mere info om lydbogen:

Forlag: Storyside
Udgivet: 2016-11-03
Længde: 8T 10M
ISBN: 9789176134276

Mere info om e-bogen:

Forlag: Leopard Förlag
Udgivet: 2018-04-06
ISBN: 9789173436649
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis