Prøvelyt
Paketlandet - Cecilia Forss

Paketlandet

Paketlandet

4,36 334 5 Forfatter: Cecilia Forss Oplæser: Cecilia Forss
Lydbog.
E-bog.
Kabrak, plingeling, fjong! Så låter det när brevbäraren Petra Perssons cykel välter ner i diket, precis utanför skolgården. Det är egentligen inget ovanligt, det händer ganska ofta. Petra tycker nämligen inte om barn hon är livrädd för dem! Därför blundar hon när hon cyklar förbi just den här skolan. Det brukar sluta med att hon tappar balansen och sen får kräla runt i diket och samla ihop alla brev och paket innan hon kan cykla iväg igen.

Fast en dag händer något som är ovanligt. Petra missar att få med sig ett viktigt paket som hon tappar i diket utanför skolan, och Casper hittar det. Casper som går i tvåan och är just det, ett barn! Hur ska Petra få tillbaka sitt paket?

2017 debuterade skådespelerskan Cecilia Forss och illustratören Anna Ileby med boken Fislandet , som direkt hamnade på näthandelns topplistor. Nu är duon tillbaka med den fristående uppföljaren Paketlandet en lika varm och skruvad berättelse som lär få det mest läsovilliga barn att vilja sträckläsa!
Sprog: Svensk Kategori: Børnebøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Rabén & Sjögren
Udgivet: 2018-11-22
Længde: 1T 8M
ISBN: 9789129713831

Mere info om e-bogen:

Forlag: Rabén & Sjögren
Udgivet: 2018-10-19
ISBN: 9789129713725
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis