Prøvelyt
Älskade terrorist : 16 år med militanta islamister - Anna Sundberg, Jesper Huor

Älskade terrorist : 16 år med militanta islamister

Älskade terrorist : 16 år med militanta islamister

3,97 4317 5 Forfatter: Anna Sundberg, Jesper Huor Oplæser: My Holmsten
Lydbog.
E-bog.
"När barnen somnat satte jag på vattnet i badrummet, så att de skulle tro att jag duschade om de vaknade. Sedan kontrollerade jag från fönstret när poliserna gjorde sin runda. Precis när de passerat min port gick jag med snabba steg nerför trappan och ut på Damaskus gator."

Älskade terrorist är berättelsen om en ung kvinna från de välbärgade villakvarteren i Halmstad som går med i den internationella jihadrörelsen och stannar där i 16 år. Från slutna grupper i Sverige tar hon sig över Berlin till mujahedins hemliga träningsläger vid gränsen till Tjetjenien. Vid sin sida har hon sin man, idag efterlyst som global terrorist. I Damaskus grips Anna och hennes tre barn av diktatorn Bashar al-Assads säkerhetstjänst och fängslas.

Anna Sundbergs vittnesmål är unikt, också internationellt sett. Få män - och nästan inga kvinnor - har vågat eller kunnat berätta inifrån jihadismens vardag.
Sprog: Svensk Kategori: Biografier Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Norstedts
Udgivet: 2016-06-23
Længde: 7T 56M
ISBN: 9789113075556

Mere info om e-bogen:

Forlag: Norstedts
Udgivet: 2016-03-02
ISBN: 9789113059334
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis