De tre profetier Prøvelyt

De tre profetier

De tre profetier

Forfatter:
Nancy Bilyeau
Oplæser:
Iben Haaest
Lydbog

Mellem kirken og staten står én kvinde.

I 1538 er England midt i en blodig magtkamp mellem kronen og korset, der truer med at rive landet fra hinanden. Den tidligere aristokrat, nu dominikanske nonne, Joanna Stafford, har set hvad der gemmer sig bag murene i Henrik d. 8’s torturkamre, og risikerer fængsling igen, da hun vikles ind i et skyggefuldt, internationalt komplot mod kongen.

Da magtkampen tager en ondskabsfuld drejning, går det op for Joanna at hun er nødt til at påtage sig sin rolle i en profeti, forudsagt af tre forskellige seere.

Joanna indser at kongens liv, lige så vel som kristendommens fremtid, ligger i hendes hænder – hænder, der en dag vil holde den hellige gral, der er omdrejningspunktet i disse dødelige profetier …

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Oversætter:
Marie Kopp

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lytteratur
Udgivet:
2021-07-26
Længde:
17T 29M
ISBN:
9788770306775

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"