Prøvelyt
Tvångsamheten - Alexandra Sundqvist

Tvångsamheten

Tvångsamheten

3 5 5 Forfatter: Alexandra Sundqvist Oplæser: Alexandra Sundqvist
Lydbog.
E-bog.
"Innan jag träffade dig var jag uppenbarligen rädd för helt fel saker. Nu minns jag alla rara hockeykillar och hur det var att gasa över isen om nätterna, i väntan på att livet skulle börja."

Hon är ung när hon möter honom, kanske för ung. Staden är stor och ovänlig, gjord för andra. Fylld av vassa kanter och inte alls som hon trodde. Långt borta finns fjället, skogen, en helt annan jordmån. Hennes.

Han är allt som hon inte är. Spännande, spirituell, storstadsmässig. Varm. Ändå är det något som mullrar svagt. Som smyger sig på som skymningen utanför villan, som börjar i det lilla likt en pyrande eldsvåda. Vad händer när kärleken blir en skogsbrand?

"Tvångsamheten" är ett kammarspel om förälskelsens förbrännande natur, om när kärlek blir svepskäl och rädslan flyttar in i idyllen.

Alexandra Sundqvists skönlitterära debut är en naken, vacker och rå diktsvit från tvåsamhetens slagsida. Samtidigt målar hon upp en större berättelse om människa och natur.
Sprog: Svensk Kategori: Digte Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Ordfront
Udgivet: 2021-04-01
Længde: 1T 49M
ISBN: 9789174417012

Mere info om e-bogen:

Forlag: Ordfront
Udgivet: 2021-03-29
ISBN: 9789174417043
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis