Således forholder det sig. Nytårsgave for forlovede

Således forholder det sig. Nytårsgave for forlovede

Således forholder det sig. Nytårsgave for forlovede

Forfatter:
Poul Chievitz
E-bog

I debutromanen "Således forholder det sig – Nytårsgave for forlovede" fra 1845 ironiserer Poul Chievitz over forlovelsesperiodens unaturlige kyskhed og retter en stærk kritik mod konventionernes sejr over de unge menneskers kærlighed. Romanen blev udgivet under pseudonymet Annette T., der også var navnet på Chievitz’ tidligere forlovede, hvorfor den vakte en del opsigt.

Poul Chievitz (1817-1854) var en dansk forfatter. Sammen med Meïr Aron Goldschmidt grundlagde han i 1840 det satiriske ugemagasin "Corsaren", men han bidrog kun med en enkelt artikel og trak sig, da censuren begyndte at lægge pres på bladet. Chievitz debuterede som forfatter med romanen "Således forholder det sig – Nytårsgave for forlovede" i 1845.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Klassikere

Mere info om e-bogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2020-08-21
ISBN:
9788726225839

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"