Prøvelyt
Drömliv : Lycklig på riktigt - Kajsa Ingemarsson, Karin Nordlander

Drömliv : Lycklig på riktigt

Drömliv : Lycklig på riktigt

4,17 1920 5 Forfatter: Kajsa Ingemarsson, Karin Nordlander Oplæser: Kajsa Ingemarsson, Pia Johansson
Lydbog.
E-bog.
Drömliv är boken som kommer att förändra ditt liv. På ett pedagogiskt och samtidigt underhållande sätt beskriver författarna hur du ska finna lyckan i ditt liv genom att hitta din inre potential. Att lyssna mera inåt genom att sätta själen i förarsätet. Det handlar om att skapa ett lyckligt liv på alla plan: materiellt, fysiskt, andligt och mentalt.

Det är meningen att vi ska vara lyckliga, och vi besitter alla verktyg som behövs för att vara det. Ändå upplever alltför många av oss tillvaron som torftig och innehållslös. Vi stressar, jobbar, äter och konsumerar mer än någonsin, ändå är vi själsligt undernärda.
I Drömliv ger vi näring åt själen. I detta utgår vi från den vardag vi alla lever i. Drömliv är fast förankrad i verkligheten och visar med inspirerande exempel på nya perspektiv och förhållningssätt som alla kan ta till sig. Det handlar om att hitta sin inre kraft, att ta ansvar för sitt liv, att lära sig lita på intuitionen, att undanröja inre och yttre hinder, att finna glädje och att förverkliga sina drömmar.
Sprog: Svensk Kategori: Romaner Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Norstedts
Udgivet: 2009-09-01
Længde: 8T 46M
ISBN: 9789113027968

Mere info om e-bogen:

Forlag: Norstedts
Udgivet: 2014-02-06
ISBN: 9789113027951
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis