Prøvelyt
Ulv i fårakläder - Linda H Staaf

Ulv i fårakläder

Ulv i fårakläder

3,52 2015 5 Forfatter: Linda H Staaf Oplæser: Ludvig Josephson
Lydbog.
E-bog.
Det är lördagsmorgon den 25 juli 2009 och EU-toppmöte i Åre. Europas blickar är riktade mot Sverige och då händer det som inte får hända: en man skjuts till döds på ett anrikt hotell mitt i centrum, en kallblodig avrättning.

Strax därefter inkommer ett bombhot mot kabinbanan och en grupp turister fastnar högt över marken, långt uppe på kalfjället. Insatspolisen Christian Ståhl inleder en kamp mot tiden för att rädda turisterna och när nationella insatsstyrkan inte kan inställa sig snabbt nog tar han hjälp på annat håll. Man inleder en intensiv jakt över vidsträckta fjäll, genom mörka skogar och i jämtländska byar. Snart uppenbarar sig en organisation som är beredd att göra vad som helst för att få makt – och inte minst hämnd.

Linda H Staaf är utbildad jurist och nationalekonom, och arbetar i dag som underrättelsechef på NOA, Polisens nationella operativa avdelning. Hennes debutbok, "Ulv i fårakläder", är en välskriven och trovärdig thriller med högt tempo från början till slut.
Sprog: Svensk Kategori: Krimier Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Word Audio Publishing
Udgivet: 2020-07-23
Længde: 13T 5M
ISBN: 9789178298112

Mere info om e-bogen:

Forlag: Word Audio Publishing
Udgivet: 2020-07-23
ISBN: 9789178298129
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 14 dage gratis