Prøvelyt
Tänka, snabbt och långsamt - Daniel Kahneman

Tänka, snabbt och långsamt

Tänka, snabbt och långsamt

3,8 2076 5 Forfatter: Daniel Kahneman Oplæser: Per Lagergren
Lydbog.
E-bog.
Psykologen Daniel Kahneman, som belönats med Ekonomipriset till Alfred Nobels minne för sin banbrytande forskning, anses vara en av vår tids viktigaste tänkare. Hans forskning har haft stort inflytande inom en rad olika områden från ekonomi och psykologi till medicin och politik. Men det är först nu, i Tänka, snabbt och långsamt, som hans idéer blir tillgängliga för en bredare publik.

Vill du veta... ...varför det är bättre att ställas inför en domare strax efter lunch än sent på eftermiddagen? ...varför intelligenta kvinnor väljer att att gifta sig med korkade män? ...varför investerare skulle tjäna mer på att ta en dusch än på att byta aktier? Läs succéboken "Tänka, snabbt och långsamt" så får du svaren och mycket, mycket mer.

Daniel Kahnemans storverk kommer för evigt att förändra ditt sätt att tänka om hur du tänker. Daniel Kahneman är professor emeritus i psykologi vid Princeton University. Tänka, snabbt och långsamt har getts ut i över trettio länder och har sålt i mer än två miljoner exemplar.
Sprog: Svensk Kategori: Fakta Originaltitel: Thinking, Fast and Slow Oversætter: Pär Svensson

Mere info om lydbogen:

Forlag: Storyside
Udgivet: 2014-10-23
Længde: 16T 58M
ISBN: 9789170369797

Mere info om e-bogen:

Forlag: Volante
Udgivet: 2012-11-12
ISBN: 9789186815837
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis