Prøvelyt
Prinsessan och de blå jeansen - Solveig Olsson Hultgren

Prinsessan och de blå jeansen

Prinsessan och de blå jeansen

4,68 19 5 Forfatter: Solveig Olsson Hultgren Oplæser: Nina Pressing
Lydbog.
E-bog.
Prinsessan Märit tycks ha allt en prinsessa kan tänkas önska sig, men ändå känner hon en längtan efter något mer. Det finns så mycket hon skulle vilja göra! Klättra i träd, springa runt och leka, rida på en häst, saker man inte kan göra när man har på sig en massa kjolar som är i
vägen. I hemlighet övertalar Märit hovets sömmerska att sy ett par långbyxor åt henne och så börjar prinsessans hemliga liv. Om nätterna när alla i slottet sover smyger hon sig ut för att upptäcka sitt kungarike och blir snart känd som den mystiske, men vänliga, svarte riddaren!
Men det är inte alla som tycker om den svarte riddaren och prinsessan Märit måste vara försiktig så att hennes hemlighet inte avslöjas...

Solveig Olsson-Hultgren föddes i augusti 1958 och växte upp i Blekinge. Hon har en examen inom kulturvetenskap med litteraturkunskap som huvudämne och intresset för litteratur var något som senare skulle påverka hennes yrkesbana. År 2002 debuterade hon med två böckerrnoch har sedan dess skrivit flera böcker för barn och ungdomar. Tidigare arbetade Solveig som folkrörelsearkivchef och studievägledare vid Växjö universitet.
Sprog: Svensk Kategori: Børnebøger Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: SAGA Egmont
Udgivet: 2020-01-07
Længde: 2T 35M
ISBN: 9788726401271

Mere info om e-bogen:

Forlag: SAGA Egmont
Udgivet: 2019-12-25
ISBN: 9788726154832
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 30 dage gratis