Jeg klarer mig, mor: Det tredobbelte drab på Frederiksberg Prøvelyt

Jeg klarer mig, mor: Det tredobbelte drab på Frederiksberg

Jeg klarer mig, mor: Det tredobbelte drab på Frederiksberg

Oplæser:
Bettina Haucke
Lydbog
E-bog

Jeg klarer mig, mor – det tredobbelte drab på Frederiksberg skildrer Phillips barske historie. Som blot 19-årig bliver han, og to andre unge mænd, likvideret i en lejlighed på Frederiksberg. Phillips mor, Liselotte Rasmussen, fortæller i bogen om sin desperate kamp for at redde sin søn fra at gå til grunde. Beretningen bygger på en omfattende aktindsigt i Phillips liv
og kriminelle løbebane, der endte brat som led i et internt bandeopgør.

Jeg klarer mig, mor handler om en familie i opløsning, ønsket om at bryde den sociale arv og følelsen af personligt svigt, uden at placere skyld eller drage endelige konklusioner.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Biografier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Vilhelm
Udgivet:
2019-10-01
Længde:
6T 43M
ISBN:
9788771715682

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Vilhelm
Udgivet:
2019-04-25
ISBN:
9788771714746

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"